Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Polifarma İlaç İnsan Kaynakları Ekibi Sağlık Yönetimi Öğrencileriyle Buluştu.

Türkiye’nin önemli ilaç firmalarından biri olan Polifarma İlaç Sanayi ve Tic. A.Ş.’nin İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Banu Hamarat ve ekibi Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileriyle buluştu. 27 Aralık 2022 tarihinde Troya Kültür Merkezi Ümit Serdaroğlu Amfisinde “İlk Mülakat Deneyimim” başlıklı bir seminer veren Banu Hamarat, iş başvurularında dikkat edilmesi gereken hususlar, CV hazırlama teknikleri ve mülakat deneyimleri konularında önemli bilgiler paylaştı. Sağlık Yönetimi öğretim üyeleriyle de ayrı bir toplantı gerçekleştiren ekip, işbirliklerinin ve dış paydaş ilişkilerinin nasıl geliştirilebileceğine yönelik görüş alış verişinde bulundu. Bu kapsamda aşağıdaki konu başlıkları ele alındı:

• Ders müfredatının sektörün beklentileri doğrultusuna nasıl iyileştirilebileceği
  • Şirketin Sağlık Yönetimi öğrencileri için sunabileceği eğitimler ve kurslar
  • Uygulama dersine yönelik şirketin bölümümüze sağlayabileceği staj imkanları.

Polifarma İlaç İnsan Kaynakları müdürü Sayın Banu Hamarat ve ekibine katkı ve destekleri için teşekkür ediyoruz.