Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Fakültemizden 2 Yeni 2209-A Projesi

209-A  Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 2.Dönem Çağrısı Kapsamında Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Güngör Ertuğral’ın yürütücüsü olduğu “Lolipop Tipi Şekerler İçin Nane Esansiyel Yağı (Mentha Piperita L.) İçeren Protein Esaslı Yenilebilir Antibakteriyel Gıda Ambalaj Materyal Üretimi Ve Karakterizasyonu” ile “Hasat Sonrası Kuru İncirde Güve (Ephestia Kuehniella) Gelişiminin Engellenmesi İçin Origanum Vulgare Su Ekstraktı İçeren Yenilebilir Film Ambalaj Materyali Hazırlanması” isimli projeler destek almaya hak kazanmıştır. Kendisini ve öğrencilerini tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyoruz.