Fakültemizde 2022 Afet Tatbikat Yılı Kapsamında Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 4 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 42. md (c) bendinde "Başkanlığın görev ve sorumluluk alanına giren konularda ilgili kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve özel sektörle işbirliği içerisinde tatbikatlar yapmak veya yaptırmak" yetkisi ve görevi kapsamında AFAD Yönetimi Başkanlığı 2022 yılını "Tatbikatlar Yılı" olarak ilan etmiş olup, 2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında, Fakültemizde 22 Aralık 2022 Perşembe günü saat 15.00'de tüm idari-akademik birimlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile Çök-Kapan-Tutun ve Eş Zamanlı Deprem Tahliye Tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi.