Fakültemiz ile Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü arasında İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

28 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 09:30'da Fakültemiz Dekanlığında Prof.Dr. Tuğba TÜMER, Prof.Dr. Kemal Melih TAŞKIN, Prof.Dr. Özge UYSAL ŞAHİN, Prof. Dr. Mustafa KURT, Doç. Dr. Özgür Turay KAYMAKÇI, Dr. Öğr. Üyesi Onur ELMA, Dr. Öğr. Üyesi Ozan DENİZ ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu KURT'un katılımları ile birlikte, Ders müfredatları ve ders listelerinin çağa ve mevcut gereksinimlerin dikkate alınarak iç ve dış paydaşların sektör izlenimleri üzerine güncellemelerin yapılması gerektiği üzerinde duruldu. Araştırma üniversitesi olabilmemiz için yapılması gerekenler analiz edilerek, birlikte gerçekleştirebileceğimiz sosyal sorumluluk projeleri hakkında fikir alışverişleri yapıldı. Üniversite ve sanayi işbirliği yapabileceğimiz ortak kurumlar ve birlikte gerçekleştirebileceğimiz hem ulusal hem de uluslararası Ar-Ge projeleri ve sosyal sorumluluk projelerinin içerikleri hakkında görüşmeler yapıldı.