TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında Fakültemizin Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerinin, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aydoğdu Emir danışmanlığında hazırladığı 3 adet TÜBİTAK 2209 A projesi:
- DİLARA GÜRSEL: Elektroeğirme Yöntemi İle Elenolik/Peo/Kitosan Nanolif Bazlı Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi
- İREM ÇAKAL :Pektin Bazlı Sumak Ve Sumak Çekirdeği Yağı Emülsiyon Filmlerinin Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi
- FATMAGÜL KAYA : Oleuropein/Kitosan Bazlı Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi
Başlıklı Projeler TÜBİTAK Tarafından desteklenmiştir.
Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aydoğdu Emir ve Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.