Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi AYÇA AYDOĞDU EMİR Danışmanlığında Hazırladıkları 3 Adet TÜBİTAK 2209-A Projesinden Destek Aldı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında Fakültemizin Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerinin, Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aydoğdu Emir danışmanlığında hazırladığı 3 adet TÜBİTAK 2209 A projesi:

- DİLARA GÜRSEL: Elektroeğirme Yöntemi İle Elenolik/Peo/Kitosan Nanolif Bazlı Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi

- İREM ÇAKAL :Pektin Bazlı Sumak Ve Sumak Çekirdeği Yağı Emülsiyon Filmlerinin Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi

- FATMAGÜL KAYA : Oleuropein/Kitosan Bazlı Aktif Ambalaj Malzemesi Geliştirilmesi

Başlıklı Projeler TÜBİTAK Tarafından desteklenmiştir.

 

Dr. Öğr. Üyesi Ayça Aydoğdu Emir ve Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.