Fakülte Kalite Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

03 Kasım 2023 tarihinde Fakülte Dekanlık salonunda gerçekleştirilen Birim Kalite Komisyon toplantısında fakültemizde gerçekleştirilecek sınavlar için Bologna kriterlerine uygun sınav kağıdı formatı belirlenerek oy birliğiyle kabul edildi.

Fakültede bölümlerce gerçekleştirilen paydaş toplantıları için Üniversitemiz Kalite Güvence Ofisi tarafından belirtilen kriterlere uygun şekilde hazırlanmış olan Toplantı Tutanağı görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Bölümlerin planladıkları ve yapmış oldukları iç ve dış paydaş toplantıları değerlendirilerek Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde neler yapılması gerektiği görüşüldü.

Bu sene 3.sünü yapmayı planladığımız Mezun ve Kariyer Günleri için ön hazırlık çalışmalarının başlatılmasına karar verildi.

Kalite faaliyetleri çerçevesinde dilek ve temenniler konuşularak toplantı sonlandırıldı.