CUBF Akademisyenleri Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Konferansı’na katıldı.

Rating Academy tarafından 24-26 Aralık 2020 tarihleri arasında düzenlenen “Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam Konferansı”na (ISLC2020) başta Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Sibel Tan ve öğretim üyelerimiz sunumları ile katkı sağlamıştır. Fakültemizin Balıkçılık Teknolojisi, Sağlık Yönetimi ve Enerji Yönetimi bölümlerinden hocalarımız aşağıdaki bildiri sunumlarını gerçekleştirmiştir. Konferansa katılan tüm akademisyenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Prof. Dr. Sibel Tan “Sürdürülebilir Doğal Kaynak Yönetimi Açısından Kırsal Kalkınma Politika ve Stratejilerinin İncelenmesi”

Balıkçılık Teknolojisi Bölümü

Doç. Dr. Mine Çardak “Geleceğin Mesleği: Doğal Kaynaklar Yönetimi”

Dr. Öğr. Üyesi Pınar Yıldırım " Influence of Global Climate Change on Aquatic Invasive Species"

Sağlık Yönetimi Bölümü

Doç. Dr. Özge Uysal Şahin “Yaşam Kalitesi İçin Kamu Maliyesinin Önemi”

Dr. Öğr. Üyesi Didem Hekimoğlu Tunç “Sürdürülebilir Yaşamı Destekleyen İletişim Stratejileri”

Enerji Yönetimi Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Ozan Deniz "Jeotermal Kaynakların Enerji Sektöründeki Entegre Kullanılmı”

Dr. Öğr. Üyesi Arzu Kurt "Geçmişten Günümüze Nükleer Enerji ve Çevresel Etkileri"

Öğr. Gör. Efsun Keskiner " Çok Uluslu Şirketler Ekolojik Zarar İlişkisi"

Hocalarımızın sunumlarını izlemek için aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Link-1

Link-2