CUBF 2. Mezun ve Kariyer Günleri Gerçekleştirildi.

Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak 2. sini düzenlediğimiz Mezun ve Kariyer Günlerini 22-26 Mayıs 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. Lisans programları aktif olan Fakültemiz, Gıda Teknolojisi, Sağlık Yönetimi ve Enerji Yönetimi bölümleri kendi alanlarında kariyer sahibi konukları ağırladıkları bu etkinlikte aynı zamanda mezunlarını eğitimlerini sürdüren öğrencileriyle buluşturdu. Ayrıca, ÇOMÜ Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörlüğü Birim Koordinatörü Öğr.Gör. Salih TORLAK da bu bölümlerdeki öğrencilerimize "Değerler Işığında Kariyer Yolculuğumuz" konulu bir seminer vererek, onların kariyerlerini şekillendirme süreçlerinde dikkat etmeleri gereken hususları dile getirdi.

Bu etkinliğimize, zaman ayırıp katkı veren tüm değerli konuklarımıza öncelikle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, kariyer günlerinin oluşumuna önemli katkı veren fakültemizin Kariyer ve Mezun İlişkileri Komisyonu üyeleri hocalarımıza ve bölümlerimizdeki tüm diğer hocalarımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği bu etkinliğin önümüzdeki yıl yüz yüze gerçekleştirilmesini temenni ediyoruz.