Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Oryantasyon Eğitimi

2019 – 2020 Akademik yılında Üniversitemizde Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik Oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

2019 – 2020 Akademik yılında Üniversitemizde Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik oryantasyon toplantısı, 10 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdür Yardımcısı ERASMUS Koordinatörü Doç.Dr.Mine ÇARDAK  bölümlerin öğretim kadrosu, ders katalogları ve kredi sistemi hakkında bilgiler içeren bir sunum yaptı. Üniversitemizin öğrencilere sunduğu sosyal olanaklar, öğrenci toplulukları ve yurtiçi – yurtdışı akademik değişim programları hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba GÜNGÖR ERTUĞRAL eşliğinde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Kütüphanenin Konferans Salonu'nda Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu akademisyen ve öğrencilerine yönelik; kütüphane hizmetlerinden yararlanma ve kütüphane elektronik kaynaklarının kullanımı ile ilgili oryantasyon eğitimi verildi.