Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Öğrencileri ile Oryantasyon Toplantısı ile Buluştu.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak 2020-2021 Akademik yılında  COVID-19 salgını nedeniyle güz döneminin uzaktan eğitim modeliyle başlamasının ardından, dekanımız Sayın Prof. Dr. Sibel Tan Hocamızın önderliğinde tüm hocalarımızınve öğrencilerimizin katılımı ile Microsoft Teams üzerinden "Geleceğinize Hoşgeldiniz" temalı oryantasyon toplantısı 14.10.2020 tarihinde gerçekleştirildi. Oryantasyon kapsamında üniversitemizin tanıtımı filmi ve fakültemizin kuruluş aşamasından bugünkü kadrosuna kadar geçen süreç paylaşıldı. Bölüm başkanlarımız kısaca kendilerini ve bölümlerini tanıtarak yeni katılan öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Bu toplantı aracılığı ile öğrencilerimize yüzyüze görüşünceye kadar iyi bir dönem ve başarılar diliyoruz. Bir kez daha "geleceğinize hoşgeldiniz".