Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023-2024 Dönemi Akademik ve İdari Genel Kurul Toplantıları Gerçekleştirildi.

2023-2024 eğitim-öğretim dönemi için fakültemiz akademik ve idari genel kurul toplantıları 11.12.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Fakültemiz toplantı salonunda düzenlenen akademik genel kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Dekanımız Prof. Dr. Tuğba Tümer'in konuşmalarıyla başladı. Ardından, üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Sercan Karav üniversitemiz proje ve bilimsel çalışmalar açısından genel durumunu değerlendirdiği, gelecek dönemde üniversitemiz adına nasıl bir yol izleneceği ile koordinatörlük kapsamında sunulan destekleri belirttiği sunumunu gerçekleştirdi. Son olarak, Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu ise üniversitemizde yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan akademik işler ve projeler hakkında bir değerlendirme konuşması gerçekleştirmesinin ardından toplantı son buldu.

Genel Sekreter V. Şaban Oğuz Ünal başkanlığında gerçekleştirilen idari genel kurul toplantısında ise hem üniversitedeki idari işleyişlerine yönelik genel bir değerlendirme ve yapılacaklar konusunda bilgilendirme sağlandıktan sonra fakültemiz idari personelinin dilek ve temennileriyle son buldu.