Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak “Mezun Buluşması ve Kariyer Günleri Etkinliği” gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak “Mezun Buluşması ve Kariyer Günleri Etkinliği” bu yıl 25-27 Mayıs tarihlerinde ilk olarak gerçekleştirildi. Gıda, Sağlık ve Enerji sektörlerini temsil eden birbirinden değerli çok sayıda isim bizlerle beraber olarak güncel konulardan ve sektörel gelişmeler hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Dolu dolu geçen bu süreçte emeği geçen öğretim üyelerimize, personelimize, öğrencilerimize ve tecrübelerini, bilgi birikimlerini bizimle paylaşmış olan tüm konuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca Fakültemiz Mezun ve Kariyer Günleri Etkinliği'mize dair çıkan haberlerin ayrıntılarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

1-) ÇOMÜ TV için tıklayınız.

2-) Enerjiekonomisi.com haberi için tıklayınız.