2022-2023 Akademik Yılında Fakültemize kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz için "CUBF Oryantasyon Programı" Gerçekleştirildi.

2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılında Fakültemize kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz için 14 Ekim 2022 Cuma günü saat 10:00'da Troia Kültür Merkezi Prof. Dr. Sevim BULUÇ Oditoryumu'nda "CUBF Oryantasyon Programı" düzenlendi.

Fakülte tanıtımımızı yapan Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Özge Uysal Şahin’e, Üniversitemiz psikolojik danışmanlık ve rehberlik hakkında bilgilendirme yapan Öğr. Gör. Cumhur ÇIRNAZ'a, Üniversitemiz tarafından yürütülen sosyal sorumluluk faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’a, Üniversitemizin Kalite ve Akreditasyon Süreçleri hakkında bilgilendirme yapan Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu’na ve öğrenci iş ve işlemleri hakkında bilgilendirme sunumu yapan Yeşim Türk Yüksel’e değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz, yeni eğitim-öğretim hayatınızın başarı ve mutluluklarla dolu geçmesini temenni ediyoruz.