English
Hızlı Erişim
ÜBYS
ÇOMÜ Destek
Telefon Rehberi
Tek Hesap
Mevzuat
Harita
Kampüs 7/24
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Toggle navigation
Ana Sayfa
Fakültemiz
Tarihçe
Misyon-Vizyon ve Temel Değerler
Dekanın Mesajı
Yönetim
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Teşkilat Şeması
İdari Personel Görev Tanımları
Dekan Yardımcıları Görev Dağılımları
Koordinatörlükler ve Komisyonlar
Logomuz
Personel
Akademik Kadromuz
İdari Kadromuz
Bölümlerimiz
Gıda Teknolojisi
Balıkçılık Teknolojisi
Sağlık Yönetimi
Enerji Yönetimi
Sosyal Hizmet
Müzecilik
Eğitim Kataloğu
Gıda Teknolojisi Bölümü Eğitim Programı
Sağlık Yönetimi Bölümü Eğitim Programı
Enerji Yönetimi Bölümü Eğitim Programı
Öğrenci İşleri
Yönetmelikler
Staj
Mezunlar
Öğrenci İşleri
Oryantasyon
Formlar
Akademik Takvim
İş Akış Süreçleri
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Komisyonu-Yönergeler ve Yönetmelikler
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKÖ Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber Bülteni
Formlar ve Dilekçeler
İyileştirme Kanıtları
Akreditasyon
Ölçme ve Değerlendirme
Mevzuat
Akademik Kadro Atama Kriterleri
Personel İçin Yönetmelikler
Kanunlar
KVKK Aydınlatma Metinleri
Görevlendirme İş Akışları
COMU Mevzuat Bilgi Sistemi
ÇOMÜ Bilimsel Dergiler
Lisansüstü
Sağlık Ekonomisi Anabilim Dalı Başkanlığı
Disiplinlerarası Gıda Güvenliği ve Kalitesi Anabilim Dalı Başkanlığı
Disiplinlerarası Kültürel Miras Yönetimi Anabilim Dalı Başkanlığı
Disiplinlerarası Doğal Kaynaklar Yönetimi Anabilim Dalı Başkanlığı
DİĞER
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
İletişim
Ana Sayfa
>
Foto Galeri
Hızlı Erişim
Fakültemiz
Tarihçe
Misyon-Vizyon ve Temel Değerler
Dekanın Mesajı
Yönetim
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Teşkilat Şeması
İdari Personel Görev Tanımları
Dekan Yardımcıları Görev Dağılımları
Koordinatörlükler ve Komisyonlar
Logomuz
Personel
Akademik Kadromuz
İdari Kadromuz
Bölümlerimiz
Gıda Teknolojisi
Balıkçılık Teknolojisi
Sağlık Yönetimi
Enerji Yönetimi
Sosyal Hizmet
Müzecilik
Eğitim Kataloğu
Gıda Teknolojisi Bölümü Eğitim Programı
Sağlık Yönetimi Bölümü Eğitim Programı
Enerji Yönetimi Bölümü Eğitim Programı
Öğrenci İşleri
Yönetmelikler
Staj
Mezunlar
Öğrenci İşleri
Oryantasyon
Formlar
Akademik Takvim
İş Akış Süreçleri
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Komisyonu-Yönergeler ve Yönetmelikler
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKÖ Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber Bülteni
Formlar ve Dilekçeler
İyileştirme Kanıtları
Akreditasyon
Ölçme ve Değerlendirme
Öğrenci Bilgi Sistemi
Mevzuat
Akademik Kadro Atama Kriterleri
Personel İçin Yönetmelikler
Kanunlar
KVKK Aydınlatma Metinleri
Görevlendirme İş Akışları
COMU Mevzuat Bilgi Sistemi
ÇOMÜ Bilimsel Dergiler
Lisansüstü
Sağlık Ekonomisi Anabilim Dalı Başkanlığı
Disiplinlerarası Gıda Güvenliği ve Kalitesi Anabilim Dalı Başkanlığı
Disiplinlerarası Kültürel Miras Yönetimi Anabilim Dalı Başkanlığı
Disiplinlerarası Doğal Kaynaklar Yönetimi Anabilim Dalı Başkanlığı
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
Etkinlik Takvimi
İletişim
Son Galeriler
II. Uluslararası Yaşam Kalitesi Konferansı Gerçekleştirildi.
Fakültemiz Gıda Teknolojisi Bölümü Öğrencilerine Yönelik "CV Hazırlama ve Etkili Sunum Teknikleri" Semineri
V. Uluslararası Farklı Boyutlarıyla Sağlık Konferansı
DIŞ PAYDAŞ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR.
04.10.2023