Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi

Üniversitemiz ile Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Enerji Yönetimi Bölümü ile Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında bir süredir devam eden Üniversite - Sanayi İşbirliği çalışmaları sonucunda işbirliği çerçeve protokolü imzalandı.

İmza töreni, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman AYTAC ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Gökay Fatih DANACI arasında gerçekleştirildi.

İmzalanan çerçeve protokol ile Uludağ Perakende Elektrik Satış A.Ş. ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında ortak proje, ar-ge çalışmaları, staj hareketleri ve ortak kongre sempozyum vb. konularında işbirliği çalışmaları yürütülmesinin temelleri atılmış oldu. UEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde imzalanan bu çerçeve protokol ile belirlenmiş konularda işbirliği faaliyetlerinin arttırılması ile protokol amacına ulaşmış olacaktır.