TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, fakültemizde 5 öğrencimizin projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.
10.04.2025
TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, fakültemizde 5 öğrencimizin projesi desteklenmeye hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve projelerin danışmanlığını yapan hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
Sağlık Yönetimi Bölümü’nden
- Gamze Çakır'ın yürütücüsü ve Prof. Dr. Özge Uysal Şahin’in danışmanı olduğu "Z Kusağının Sağlık Algı Düzeyinin Ölçülmesi ve Belirleyicilerinin Tespit Edilmesi" başlıklı TÜBİTAK 2209A projesi
Gıda Teknolojisi Bölümü’nden
- Göksu Kaya’nın yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu “Elma Atıklarından Sürdürülebilir Ambalaj Üretimi ve Aktif Ambalajlama Potansiyelinin Değerlendirilmesi” başlıklı TÜBİTAK 2209B projesi
- Ayşe Kaygısız’ın yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu, “Elektroeğirme Yöntemi ile Sumak Ekstresi Yüklü Jelatin Bazlı Nanolif üretimi ve Aktif Ambalaj Geliştirilmesi” başlıklı TÜBİTAK 2209A projesi
- Ece Tunçel’in yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu, “Domates Atığından Aktif Ambalajlama: Likopen İçerikli Yenilebilir Film Geliştirilmesi” başlıklı TÜBİTAK 2209A projesi
- Mert Bayram Yıldırım’ın yürütücü ve Doç. Dr. Ayça Aydoğdu Emir’in danışmanı olduğu, “Tarayarak Işıkla Kürleme Tekniği (SLA) ile Antosiyanin Yüklü Hidrojel Üretimi” başlıklı TÜBİTAK 2209A projesi
desteklenmeye hak kazanmıştır.